Verzenden & Retourneren

Verzendbeleid

Wij verzenden altijd gratis naar alle adressen in Nederland.  Naar adressen in België en Luxemburg rekenen we geen verzendkosten vanaf een aankoopbedrag van €75. Dat betekent dat het niets extra kost om je favoriete kleding thuis te laten bezorgen! Let wel, tijdens grote kortingsacties kan het zijn dat er een (ander) minimumbedrag wordt ingevoerd voor gratis verzending.

We streven ernaar elke bestelling binnen 24uur te verzenden. We garanderen echter te verzenden binnen 5 werkdagen. We verzenden niet tijdens het weekend en op officiële feestdagen. Als je specifieke voorkeur hebt voor verzending, zoals aangetekend, kun je dit kenbaar maken bij de comments bij de bestelling.

Retourbeleid

We weten zeker dat je dol bent op onze kleding, maar mocht een artikel toch niet aan je verwachtingen voldoen, kun je dit retour zenden binnen 14 dagen. We kunnen alleen artikelen retour nemen die niet beschadigd, niet gedragen en niet gebruikt zijn. Ook moeten de labels er nog aan zitten. We verzoeken je het retourformulier in te vullen welke is geleverd bij je bestelling.

Klachten en onverwachte schade aan de producten worden in behandeling genomen en wanneer blijkt dat de klant recht heeft op vervanging zal het product worden vervangen. Wanneer het product niet meer leverbaar is, zal in overleg geslist worden tot vervanging voor een vergelijkbaar artikel of een tegoedbon. Het retourzenden van producten met klachten is noodzakelijk om vervangende producten te kunnen ontvangen. Deze retourzending is voor kosten van de klant.

Het retour zenden van artikelen komt niet voor rekening van Liquido Benelux.

Wanneer je een bestelling hebt afgerekend met PayPal, kun je wel gratis retourneren wanneer je deze service hebt geactiveerd in je eigen account bij PayPal: op de Retourkosten Vergoeding-pagina.

Bij vragen kun je altijd contact opnemen.

Retour adres

Liquido Benelux

Tsjerkebuorren 8

8625 HC Oppenhuizen

Nederland

Download het

retourformulier

hier.