Door Liquido Fashion

Door de jaren heen zijn wij als Liquido vooral bekend geraakt door onze leggings. Onze producten komen uit Brazilië en de met name de leggings zijn erg populair bij yogi’s en sporters. Dat komt met name door de prachtige en unieke prints die ontworpen zijn door ons moederbedrijf in Sao Paulo. Alle producten zijn altijd limited editions, dat betekent dat alle items slechts eenmalig worden geproduceerd en ook in beperkte aantallen. Eenmaal uitverkocht, worden deze items niet nogmaals geproduceerd en de voorraad wordt dus niet meer aangevuld.

Een van de redenen waarom onze leggings zo geliefd zijn, is het gebruik van ons super zachte materiaal en de comfortabele pasvorm. Inmiddels wordt zo’n 80-90% van onze artikelen geproduceerd in het biologisch afbreekbare en revolutionaire Amni Soul Eco materiaal. Lees meer hierover op de Eco-pagina. En hoewel leggings duidelijk onze core-business is, wil dat niet zeggen dat dat het enige is!

Naast onze yogaleggings hebben we namelijk ook nog een zeer breed aanbod in sporttops en yogatops. En dit aanbod bestaat uit een uitgebreide basis collectie van sportbeha’s met effen kleuren die eigenlijk helemaal niet basic is: prachtige ontwerpen met modieuze straps op de rug of een comfortabele snit. De diverse modellen zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren, van zwart en wit, tot lichtroze en fuchsia. Bij ieder model staat in de beschrijving ook duidelijk aangegeven wat de mate van support is van die betreffende sportbeha, zodat jij goed kunt inschatten of dat overeen komt met wat jij nodig hebt van jouw sporttop. Want wij begrijpen heel goed dat bij een yogatop wellicht comfort een belangrijke factor is, terwijl je met crossfit meer support nodig hebt om je zeker te voelen in je outfit. Uiteraard is er ook met de diverse buste-types rekening gehouden. Er zijn modellen met een lagere dekkingsgraad en modellen die juist hoger aan de halslijn sluiten. Zo bepaal jij hoeveel decollete je toont.

Liquido Fashion setje sportkleding yogakleding

Om je look helemaal af te maken hebben we ook matchende tops in de zelfde prints als de leggings. Zo kun je naar wens voor een prachtige set kiezen of juist oneindig combineren en afwisselen. Mix & Match om jouw unieke look te creëren om jouw persoonlijkheid tot uiting te laten komen in je outfit. De matchende sportbeha’s worden ontworpen in prachtige, stijlvolle modellen. Waarbij onder andere gevarieerd wordt met de straps om op de rug een mooi lijnenspel te creëren. Er wordt ook gevarieerd in de dekkingsgraad en in de mate van steun die het betreffende model biedt. Zodat er sets beschikbaar zijn voor de meer intensieve workouts als voor de meer ontspannen oefeningen. Er zijn matchende yogatops bij het 7/8 model leggings, bij de extra lange leggings en zelfs bij de shorts. Er zijn bijpassende sporttops bij zowel de print leggings als bij de sportievere effen en structuur leggings.

Een aantal suggesties om een stijlvolle outfit te creëren op een rij:

  • match een bijpassende top en legging bij elkaar voor een strakke set
  • combineer een print top met een effen legging
  • draag een effen top op een print legging

En al deze combinaties kun je uiteraard afmaken met een leuk shirt of fijne sweater op de koudere dagen. Jouw look, jouw stijl.

Liquido Fashion Urban wear sportswear yogafashion