FAQ

Contact

 • Ik heb contact opgenomen met Liquido Benelux, maar ik heb geen reactie ontvangen.

Het kan zijn dat onze reactie in je spam-filter terecht is gekomen. Wij adviseren ons e-mailadres (info@liquidobenelux.com) toe te voegen aan je contacten, zodat je het antwoord goed ontvangt. Wij doen ons best de mail altijd zo snel mogelijk te beantwoorden, maar ook wij hebben in het weekend of op feestdagen wel eens een dagje vrij 😉

 • Na mijn bestelling heb ik geen bevestiging ontvangen.

Het kan zijn dat de automatische bestelbevestiging in je spam-filter terecht is gekomen. Wij adviseren ons e-mailadres (info@liquidobenelux.com) toe te voegen aan je contacten, zodat je het antwoord goed ontvangt. Op die manier weet je ook wanneer je bestelling is verzonden. Op dat moment ontvang je namelijk ook een automatische kennisgeving. Het kan ook zijn dat je een typefout hebt gemaakt bij het invoeren van je emailadres bij het afronden van je bestelling. In dat geval zullen de automatische kennisgevingen helaas niet aankomen. Wij kunnen deze gegevens helaas niet handmatig aanpassen.

Producten

 • Het artikel van mijn keuze is niet langer beschikbaar in mijn maat, wanneer komt deze weer binnen?

Alle artikelen zijn limited edition: dit betekent dat alle producten bij Liquido in beperkte aantallen geproduceerd worden en slechts eenmalig. Eenmaal uitverkocht wordt de voorraad van  producten niet meer aangevuld. Jij bent uniek en jouw kleding dus ook. 

 • Ik heb nog nooit eerder een legging van Liquido gekocht. Nu twijfel ik tussen een M en een L. Wat adviseren jullie?

Aangezien Liquido een Braziliaans merk is, valt het volgens Braziliaanse maatvoering. Deze kun je vergelijken met Europese maatvoering dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld Amerikaanse merken die vaak wat groter vallen. Bij twijfel adviseren wij altijd de grotere maat te bestellen!

 • Hoe vaak komt er een nieuwe collectie bij Liquido?

Liquido werkt niet met seizoensgebonden collecties. In plaats daarvan introduceren wij iedere maand minimaal 10 nieuwe producten!

 • Komen de prints terug?

Bij Liquido willen we onze prints graag uniek en exclusief houden, dus prints komen niet meer terug. Daarnaast worden alle prints slechts in beperkte aantallen gemaakt, waardoor je garderobe niet alleen kleurrijk is, maar ook uniek blijft. Wanneer een print enorm geliefd is, herhalen we deze print heel soms wel in andere kleuren.

 • Hoe kan ik zien van welk materiaal de legging gemaakt is die ik wil bestellen?

Wij proberen bij alle leggings aan te geven van welk type materiaal deze zijn gemaakt. Voor verklaring van de logo’s in de omschrijving bij het artikel verwijzen we je naar de pagina Materiaal Types.

 • Waarom is een kortere legging even duur als een (extra) lange legging?

Wij discrimineren niet op maat en ook niet op lengte. Net zoals wij geen andere prijs hanteren voor een legging in maat s ten opzichte van een legging in maat xl, maken wij ook geen onderscheid in de lengte van de gekozen legging.

 • Ik zie andere prints op de website van Liquido Active, komen die ook bij Liquido Benelux?

Ja! In principe bestellen wij, net als Liquido Active, alle prints die worden uitgebracht door het moederbedrijf in Brazilië. Wij zijn alleen een iets kleiner bedrijf dan Liquido Active en daardoor kunnen wij niet iedere maand de bestellingen laten verzenden. Dit doen we een aantal keer per jaar, waardoor we de prints soms wat later uit moeten brengen. Maar geen zorgen, over het algemeen komen alle prints ook bij ons beschikbaar!

 • Hoe kan ik met beste zorgen voor mijn Liquido kleding?

Wij hanteren 4 simpele regels:

 1. Alleen koud wassen
 2. Binnenstebuiten wassen
 3. Niet in de droger
 4. Niet strijken

Bestellen

 • Heb ik een account nodig om te kunnen bestellen bij Liquido Benelux?

Nee, je kunt ook een bestelling plaatsen als gast. Het is wel handig om een account aan te maken bij je eerste bestelling, zodat je een volgende keer niet weer al je gegevens opnieuw hoeft in te voeren. Als je een account aanmaakt kun je tevens je bestelling volgen en je vorige bestellingen inzien.

 • Hoe maak ik een account aan?

Wanneer je je eerste bestelling plaats kun je bij het afrekenen ervoor kiezen om je gegevens op te slaan en een account aan te maken. 

 • Kan ik mijn bestelling annuleren?

Zolang de bestelling nog niet is verzonden, kun je deze nog annuleren door een mail te sturen naar info@liquidobenelux.com. Wanneer de bestelling reeds verzonden is, verwijzen we je door naar de pagina Verzenden en Retouren.

 • Welke betaalmethoden accepteren jullie?

Je kunt bij ons onder andere betalen via Ideal, PayPal, creditcard en overboeking. Alle betalingen gaan via een externe partij. Wanneer je kiest voor betaling via overboeking ontvang je een aparte mail met daarin de betaalgegevens.

 • Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn bestelling en/of betaling. Wat nu?

Het kan voorkomen dat de automatische bevestigingsmail in je spam terechtkomt. Controleer daarom ook altijd je spam. Om dit te voorkomen kun je het beste het emailadres van Liquido Benelux toevoegen aan je contacten. Bij twijfel kun je altijd contact opnemen via info@liquidobenelux.com.

 • Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt verzonden?

Wij proberen alle bestelling die voor 15.00u geplaatst zijn nog dezelfde dag te verzenden. Over het algemeen proberen wij binnen 24uur te verzenden. Wij geven echter de garantie dat bestellingen binnen 5 werkdagen verzonden worden.

 • Hoe lang duurt de levering?

Wij verzenden alle pakketten met PostNL. Voor zendingen binnen Nederland stelt PostNL dat de bezorging binnen 1 werkdag plaatsvindt. Voor zendingen naar België stelt PostNL dat de bezorging 2-3 werkdagen duurt. Liquido Benelux accepteert geen aansprakelijkheid wanneer de bezorgduur langer is.

 • Hoe groot is het pakketje?

Wij proberen bestellingen zoveel mogelijk als brievenbuspakketje te verzenden. Op die manier hoef je niet thuis te zijn wanneer de bezorging plaatsvindt. Daarnaast hangt de grootte van het pakket uiteraard ook af van de grootte van de bestelling 😉

 • Mijn bestelling is niet naar wens, kan ik het ruilen of mijn geld terug krijgen?

Wij proberen de producten zo kloppend mogelijk met de werkelijkheid af te beelden op de website. Mocht het artikel toch niet naar wens zijn, bieden wij een 14 dagen niet-goed- geld-terug-garantie. Buiten deze 14 dagen zullen we in overleg kijken naar de mogelijkheden tot vervanging of een tegoedbon. * Tenzij anders aangegeven, zoals bij een speciale uitverkoopactie.

 • Moet ik de verzendkosten van retournering zelf betalen?

Ja, Liquido Benelux rekent geen verzendkosten bij bestellingen binnen Nederland (en België & Luxemburg vanaf €75), maar retourneringen komen voor kosten van de klant. Wij adviseren altijd te retourneren met track&trace. Deze verzending is altijd op eigen risico.