Liquido Fashion heeft geen fysieke winkel in Nederland of België. Wel kun je onze producten ook vinden bij diverse yogastudios en yogawinkels. Daarnaast zijn wij ook regelmatig te vinden op evenementen op het gebied van yoga en sport. Zoals yogafestivals en sportevents. Dit geeft je de mogelijkheid om een groot deel van onze collectie in het echt te zien, het materiaal te voelen en de kleding uitgebreid te passen. Zo wordt het makkelijker om een volgende keer online te bestellen.

Hieronder een overzicht van de huidige planning waar je ons kunt vinden in 2020. We verwelkomen je graag in onze stand! Voor ons is het namelijk ook hartstikke leuk om af en toe persoonlijk contact te hebben met onze Liquido fans.

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Duik in een zee van ontspanning. Uniek yogaweekend en yogavakantie aan zee !

Het 14e internationale Yoga Festival Terschelling is een veelzijdig yoga weekend en inspirerende yoga vakantie aan zee van vrijdag 25 tot en met zondag 27 juni 2021.

Eén ontspannen yogasfeer aan zee:

  • 3 tot 4 dagen volop yoga workshops, meditatie, live muziek, mindfulness, massage & dans
  • 14e editie van Dutch Yoga Festival op Terschelling met inspirerende workshops rondom het thema ‘One with Nature’
  • 25 yogavormen voor beginners en gevorderden
  • 40 professionele yoga docenten en muzikanten uit binnen- en buitenland
  • 100 workshops met specials voor mannen, vrouwen en kinderen

De yoga vakantie met inspirerende workshops voor bewust bewegen, persoonlijke groei, gezond én avontuurlijk leven. Het voorprogramma van dit veelzijdige yoga weekend aan zee begint op donderdag 24 juni 2021.

Ervaar één zijn met de natuur op Yoga Festival Terschelling 2021. De inspirerende yogavakantie met vele vormen van yoga, meditatie, yoga & tantra filosofie, mindfulness, mantra & heartsongs, dans, geweldige live muziek en heerlijke vegetarische voeding.

De yoga retreat voor balans, vitaliteit en om intens te genieten temidden van de schitterende natuur van het Waddeneiland Terschelling.

Beleef de kracht van yoga aan zee en op het strand van Terschelling. Geniet van de warme sfeer en het veelzijdige programma van dit intieme Yoga Festival aan zee! Doe je mee?

Ga naar de bovenkant