Liquido Fashion heeft geen fysieke winkel in Nederland of België. Wel kun je onze producten ook vinden bij diverse yogastudios en yogawinkels. Daarnaast zijn wij ook regelmatig te vinden op evenementen op het gebied van yoga en sport. Zoals yogafestivals en sportevents. Dit geeft je de mogelijkheid om een groot deel van onze collectie in het echt te zien, het materiaal te voelen en de kleding uitgebreid te passen. Zo wordt het makkelijker om een volgende keer online te bestellen.

Hieronder een overzicht van de huidige planning waar je ons kunt vinden in 2020. We verwelkomen je graag in onze stand! Voor ons is het namelijk ook hartstikke leuk om af en toe persoonlijk contact te hebben met onze Liquido fans.

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Zin in een weekendje genieten van de natuur, yoga & gezelligheid? Dit Yoga Festival is een intiem yoga festival op het prachtige eiland Schiermonnikoog.

 

Het hele weekend kan je verschillende yoga lessen volgen van actief tot rustig, voor de beginner en de ervaren yogi, jij stelt je eigen programma samen!

 

Je kan ook mee op natuur excursie of lekker zelf met de fiets het eiland rond!

 

Kortom; doe dit weekend waar JIJ zin in hebt! Kom samen met ons weer een heerlijk weekendje weg beleven!

Ga naar de bovenkant