Liquido Fashion heeft geen fysieke winkel in Nederland of België. Wel kun je onze producten ook vinden bij diverse yogastudios en yogawinkels. Daarnaast zijn wij ook regelmatig te vinden op evenementen op het gebied van yoga en sport. Zoals yogafestivals en sportevents. Dit geeft je de mogelijkheid om een groot deel van onze collectie in het echt te zien, het materiaal te voelen en de kleding uitgebreid te passen. Zo wordt het makkelijker om een volgende keer online te bestellen.

Hieronder een overzicht van de huidige planning waar je ons kunt vinden in 2020. We verwelkomen je graag in onze stand! Voor ons is het namelijk ook hartstikke leuk om af en toe persoonlijk contact te hebben met onze Liquido fans.

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op zondag 16 juni kun jij je bij museum Volkenkunde ook dit jaar weer onderdompelen in de wereld van body mind en soul.

Supertrots zijn we dat we ook dit jaar weer een programma kunnen presenteren dat naast landelijke bekende docenten, vertrouwde yoga, nieuwe trends, ook volop verdieping en inspiratie biedt. Verder zijn er ook massages, healings en reading, kun je ook dit jaar weer lekker struinen over de lifestylemarkt en heerlijk eten en chillen in de buitenlucht. Kortom verbind je body, mmind en soul met yoga, meditatie en muziek!

Bekijk op de website het programma #5. Klik hier voor het bestellen van je tickets(s).  Let op! Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Ga naar de bovenkant