Liquido Fashion heeft geen fysieke winkel in Nederland of België. Wel kun je onze producten ook vinden bij diverse yogastudios en yogawinkels. Daarnaast zijn wij ook regelmatig te vinden op evenementen op het gebied van yoga en sport. Zoals yogafestivals en sportevents. Dit geeft je de mogelijkheid om een groot deel van onze collectie in het echt te zien, het materiaal te voelen en de kleding uitgebreid te passen. Zo wordt het makkelijker om een volgende keer online te bestellen.

Hieronder een overzicht van de huidige planning waar je ons kunt vinden in 2020. We verwelkomen je graag in onze stand! Voor ons is het namelijk ook hartstikke leuk om af en toe persoonlijk contact te hebben met onze Liquido fans.

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De allereerste ??????? ??????? ?????? ???? ooit!

Kom shoppen voor geweldige aanbiedingen en maak gebruik van de gelegeheid om direct te kunnen passen. Daarnaast zullen we ook een rek met de nieuwe collectie hebben staan om uit te shoppen met een aantrekkelijke korting.
In de avonduren tevens onder het genot van een hapje en een drankje en de mogelijkheid om zelfs even een Aerial Yoga lesje mee te doen!
Maak er een gezelligje uitje van met vriendinnen, je moeder of partner.

?????? ????:
Maandag 11 november: 12.00-21.00u
Dinsdag 12 november: 12.00-21.00u
Woensdag 13 november: 10.00-17.00u

?????? ???? ???:
Maandag 11 november: 19.30-20.45u
Dinsdag 12 november: 19.00-20.15u
€9,- per persoon (aanmelden via Aerial Yoga Nederland)

Locatie:
Aerial Yoga Nederland
Noordeinde 128-J
Landsmeer

Landsmeer is gelegen net ten noorden van Amsterdan en de locatie beschikt over gratis parkeergelegenheid!

Ga naar de bovenkant