Wist je dat al onze producten Limited Edition zijn?

Liquido begrijpt de behoefte om niet op te willen gaan in de massa en je unieke zelf te kunnen zijn. En hoe kleding kan bijdragen aan het uiten van je unieke zelf. Net als jij, zijn al onze Braziliaanse ontwerpen one-of-a-kind. Daarom wordt onze yogakleding geproduceerd in beperkte aantallen. Op die manier is iedere print slechts een bepaalde periode verkrijgbaar voordat hij helemaal uitverkocht is. Hierdoor loop je aanzienlijk minder de kans om iemand tegen het lijf te lopen in exact dezelfde legging.

Alle prints die Liquido gebruikt in haar kleding zijn uniek en exclusief voor gebruik van Liquido. Veel prints worden door de Liquido ontwerpers zelf ontworpen. Onze ontwerpers proberen altijd voorop te lopen in de modetrends, iinnovatief en met de doelstelling continu nieuwe om items te creëren waar je verliefd op kunt worden. Eenmaal uitverkocht komen prints niet meer terug!

Omdat we het graag interessant houden, werkt Liquido niet met seizoenscollecties. Nieuwe producten worden zeer regelmatig uitgebracht: iedere week worden er nieuwe items ontwikkeld en wij bij Liquido Fashion streven ernaar om iedere maand minstens 15 nieuwe producten te kunnen aanbieden. De ene maand betekent dit heel veel nieuwe en verschillende prints in de yogaleggings, de volgende maand kunnen het compleet nieuwe modellen sportbeha’s zijn in verschillende kleuren.

Wij willen voortdurend nieuwe en spannende producten aan jou kunnen aanbieden en dat betekent dat de collectie online constant verandert. En aangezien alle producten Limited Edition zijn, wordt de voorraad van onze bestaande yogakleding nooit aangevuld: op is dus ook echt op!