Wat maakt Liquido nou anders dan al die andere sport- en yogakledingmerken waar je uit kunt kiezen? Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Of wat bepaalt nu de prijs van een goede yogalegging? Wat is het verschil met die goedkope leggings? Dat willen we jullie natuurlijk heel graag uitleggen. Want je betaalt echt niet alleen maar voor het merk. Er is wel degelijk een verschil in eigenschappen en kwaliteit. In deze blog leggen we op een heldere manier in 10 duidelijke redenen uit wat Liquido onderscheidt.

Not See-Through

Een van de prioriteiten bij Liquido is ervoor zorgen dat jouw legging downdog-proof en/of squat-proof is. Oftewel, dat je met een gerust hart voorover kunt buigen in elke workout, of je nu in een yogales staat of in de sportschool. Wij weten hoe belangrijk dit is!

Limited Edition

Al onze producten zijn altijd Limited Edition. Dat betekent dat alle producten slechts eenmalig in beperkte aantallen geproduceerd worden. Op die manier blijft iedere print uniek. Iedere maand komen er nieuwe prints en nieuwe modellen uit. Elke keer weer limited edition. Het betekent dus ook dat wanneer bepaalde producten of bepaalde maten uitverkocht zijn, ze niet meer aangevuld worden: op is echt op.

Honest Production

Al onze producten worden onder eerlijke omstandigheden met liefde gemaakt in Brazilië. Sweatshop-free. Dat betekent: absoluut geen kinderhandjes! Alle werknemers ontvangen een eerlijk loon, werken een normaal aantal uren per dag en werken onder goede omstandigheden. De meesten werken er al vele jaren. Er wordt daarnaast zoveel mogelijk gerecycled en met energiezuinige machines gewerkt. Eerlijk voor mens en milieu.

Like Second Skin

Een van de meest gehoorde reacties is hoe zacht en comfortabel onze leggings zijn: als een tweede huid! En dat is precies hoe je onze leggings kunt zien. Aansluitend als een tweede huid, gedurende de hele dag en elke workout, met de steun en support die je verwacht van een sport-/yogalegging. Vooral ook de brede tailleband (altijd ruim boven de heupen) zonder lelijk dik elastiek, zorgt voor een verhoogd comfort en draaggemak.

Quick Drying & Breathable

Al onze producten zijn gemaakt van sneldrogend en ademend materiaal. Dat maakt ze dus zelfs geschikt voor watersporten als SUP(yoga) en surfen. Maar ook voor activiteiten waarbij je veel zweet, zoals hot yoga. Dankzij de ademende eigenschappen zijn de leggings ook goed te dragen als het warmer is. Liquido komt tenslotte uit Brazilië, dus wat warmte is, weten ze wel 😉

50+ UVA/UVB Sun Protection

Voor de meeste producten wordt gebruik gemaakt van een speciaal soort Lycra met ingebouwde zonbescherming tot maar liefst SPF50! Ideaal dus voor alle activiteiten die je buiten zou willen doen!

Versatile

Onze leggings kunnen niet alleen gedragen worden van yogastudio tot sportschool, maar ook prima casual: onder een jurkje met een paar pumps bijvoorbeeld. Er zijn geen zichtbare naden, zoals bij veel sport- en yogakleding, waardoor onze leggings enorm veelzijdig zijn!

Bio-Degradable

Sinds enige tijd maakt Liquido zoveel mogelijk gebruik van Amni Soul Eco: een biologisch afbreekbare 6.6 polyamide draad, waardoor de kleding snel kan afbreken nadat het wordt weggegooid. Zo kun jij je goed voelen zowel als je je kleding koopt, draagt en weggooit!

Compression

De compressie leggings zijn gemaakt van het revolutionaire UP-materiaal, dat exclusief ontwikkeld is door Liquido in Brazilië. Dit materiaal heeft een compactere structuur en masserende werking. Hierdoor wordt de bloedsomloop gestimuleerd, vermindert de kans op spataderen en cellulitis, heb je minder snel vermoeide benen en het heeft ook nog eens een liftende werking!

Value for Money

Liquido leggings hebben een van de beste prijs-kwaliteitsverhoudingen in de markt van yoga- en sportkleding. Regelmatig zien we klanten in leggings van jaren geleden en die zien er ondanks veelvuldig gebruik nog super goed uit! Het gebruikte materiaal zorgt er ook voor dat de leggings niet uitlopen: ze behouden hun vorm, zelfs als ze nat worden!

Zo, nu heb je hopelijk een beter beeld bij Liquido en waarom je eens een Liquido legging zou moeten uitproberen!